Sturm Graz-trainer vindt Ajax één van grootste clubs in Europa

22 juli 2018 – Sturm Graz-trainer Heiko Vogel heeft respect voor Ajax. De 42-jarige Duitse oefenmeester vindt Ajax een van de grootste clubs in Europa. Tegelijkertijd dromen hij en Sturm Graz van een Europees avontuur en hopen zij Ajax uit de voorronde van de Champions League te knikkeren.

Sturm Graz-trainer vindt Ajax één van grootste clubs in Europa

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Je hoeft niet veel te zeggen over Ajax. Het is een van de grootste clubs in Europa", zegt Vogel tegen Salzburger Nachtrichten. "Maar wij hebben een droom: de groepsfase van de Champions League. We willen eens een internationale groepsfase bereiken. Ook als dat de Europa League wordt, is dat geweldig voor een club als Sturm Graz."

Vogel verklapt alvast dat hij met drie centrale verdedigers gaat spelen. "We hebben drie sterke verdedigers, die het snel met elkaar hebben gevonden. Ik ga niet onnodig moeilijk doen en ons van de defensieve stabiliteit beroven. Ik ben sowieso fan van deze driemansdefensie, vooral vanwege de spelopbouw. De ploeg heeft me ook duidelijk gemaakt dat ze dit liever hebben. En het gaat erom dat de spelers zich er goed bij voelen."

Sturm Graz speelt woensdag in Amsterdam tegen Ajax, een week later is de return van het tweeluik in de voorronde van de Champions League.

Reacties

Ajax

gerelateerd