Immers: "We moeten allemaal in de spiegel gaan kijken"

22 juli 2018, 11:58

Het moet anders bij ADO Den Haag, anders vreest Lex Immers dat de nummer zeven van vorig seizoen kanonnenvoer wordt. De Residentieclub is bezig aan een slecht seizoen. Na nederlagen tegen Goes (2-1) en FC Dordrecht (2-0) kwam er zaterdag tegen TOP Oss (3-0) een derde bij. "Als je zo speelt, ga je er in de competitie met 5-0 af. Dan sta je pas voor paal", waarschuwt Immers.

Immers erkent dat ADO Den Haag uit een ander vaatje moet tappen. "Dit mag natuurlijk niet gebeuren. We moeten ons wapenen", zegt de middenvelder tegen ADO TV. "Zeker als dadelijk de competitie begint. Dan tref je ook vergelijkbare ploegen. Fortuna Sittard, De Graafschap, dat zijn ook 'jongens' uit de Eerste Divisie. Iedereen weet dat het anders moet"

Tegen TOP Oss gingen tactische zaken verkeerd. "Waardoor je kinderlijk wordt weggespeeld. TOP Oss moet je opeten en meer is het ook niet. We moeten allemaal zelf in de spiegel gaan kijken, wakker worden en knokken waar ADO voor staat: strijden voor elke meter en het gras opvreten. Het is nog geen moment om ons zorgen te maken. We hebben nog drie weken. Als we met z'n allen knokken, krijgen alle ploegen het moeilijk met ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen