Emmen blijft hopen op Veerman en neemt snel besluit over Kroaat

22 juli 2018, 15:41

Eén van de belangrijkste prioriteiten van FC Emmen op de transfermarkt is het aantrekken van een spits. De promovendus blijft hopen op Henk Veerman van sc Heerenveen en de club neemt op korte termijn een besluit over proefspeler Borna Miklic.

Veerman mag Heerenveen verlaten, maar de Friezen willen enkel verkopen omdat de spits over een jaar uit zijn contract loopt. Het is twijfelachtig of Emmen kan voldoen aan de transfersom. "Maar we moeten ook een ander scenario in gedachten hebben. Wij zoeken een spits die er direct staat. En daar kijken we naar", zegt trainer Dick Lukkien tegen RTV Drenthe.

Miklic kwam deze week op uitnodiging van Emmen naar Drenthe. De twintigjarige spits staat onder contract bij Dinamo Zagreb, waar hij in het reserveteam speelt. Miklic speelde zaterdag maar een klein kwartier mee in de gewonnen oefenwedstrijd tegen FC Groningen (1-0). Hij moest zich noodgedwongen laten vervangen vanwege een blessure.

"Hij is korter in training dan wij. Voor hem was het aanpoten geweest en een dag voor de wedstrijd kreeg hij te maken met een spierverstijving", legt Lukkien uit. "Dat werd tijdens de wedstrijd alleen maar erger en daardoor heb ik hem gewisseld. Je kunt tegenover zijn huidige club niet maken dat-ie een ernstige blessure oploopt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen