Goed nieuws Ajax: middenvelders lijken fit voor CL-tweeluik

23 juli 2018, 07:45   Bijgewerkt: 23 juli 2018, 10:02

Hakim Ziyech en Lasse Schöne lijken fit genoeg om woensdag te starten tegen Sturm Graz. De twee WK-gangers lieten het oefenduel met Wolverhampton Wanderes aan zich voorbij gaan, maar trainen inmiddels weer volledig mee. De kansen op basisplekken voor miljoenenaankopen Dusan Tadic en Daley Blind lijken minder groot.

Volgens De Telegraaf kan Erik ten Hag dus beschikken over de twee belangrijke middenvelders, die na een lang seizoen en korte vakantie moeite hadden om fit te worden. Dusan Tadic traint vandaag (maandag) voor het eerst mee met zijn nieuwe ploeggenoten en lijkt daardoor niet te starten. Het papierwerk van de pas net van vakantie teruggekeerde Serviër is eindelijk op orde.

Ten Hag weet ook nog niet of Daley Blind fit genoeg is om vanaf de aftrap te beginnen. Als de teruggekeerde multifunctionele verdediger en middenvelder op de bank begint, neemt Frenkie de Jong zijn plaats centraal achterin in. 

Het tweeluik tussen Ajax en Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League begint woensdag om 20.30 in de Johan Cruijf Arena. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen