Steijn: "We willen nog zeker twee vleugelspelers halen"

23 juli 2018, 08:45   Bijgewerkt: 23 juli 2018, 10:03

Maurice Steijn wil nog twee aanvallers toevoegen aan de selectie van VVV-Venlo. De spoeling voorin is dun bij de Limburgers. VVV verkocht Vito van Crooij aan PEC Zwolle, de contracten van Romeo Castelen en Torino Hunte liepen af en huurlingen Lennart Thy en Emil Riis keerden terug naar hun club.

"We hebben afscheid genomen van een complete voorhoede afgelopen seizoen", zegt Steijn, die zelf op het punt staat zijn contract in De Koel te verlengen, in De Limburger. "We willen nog zeker twee vleugelspelers halen van wie er een bij voorkeur ook op het middenveld kan spelen."

VVV trok deze transferzomer al wel Christian Kum, Jay-Roy Grot, Peniel Mlapa en Tino Susic aan. "Chris Kum is een jongen die ik ken van mijn tijd bij ADO. Hij kan achterin op alle posities uit de voeten. Middenvelder Tino Susic is een geweldige voetballer die nog moet wennen aan onze speelstijl. Met Jay-Roy Grot hopen we meer scorend vermogen vanaf de flank te hebben binnengehaald. En wat Mlapa betreft; die is snel, kopsterk en balvast. Als kaatser misschien nog wel beter dan Lennart Thy."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen