NEC nog niet op niveau: "Er moet nog wel wat kwaliteit bij"

23 juli 2018, 08:07

NEC Nijmegen beleeft nog geen denderende voorbereiding. De Nijmegenaren belegden een trainingskamp in Den Helder en verloren daar de finale van het voetbaltoernooi van het Heldens Elftal via pingels van FC Dordrecht. Trainer Jack de Gier wil graag nieuwe spelers zien: "Op elke positie zijn we nog op zoek naar versterking."

Dit jaar lijkt de Eerste Divisie sterker dan ooit met clubs als FC Twente, Roda JC, Sparta Rotterdam en NEC. De laatstgenoemde draait nog niet als een trein. De club reikte tot de finale in Den Helder door te winnen van het Helders elftal (6-0), de eigen amateurtak (7-0) en eersteklasser Alverna (2-1). Zeker die laatste wedstrijd ging heel moeizaam, net als de 0-0 tegen het Al-Gharafa van Wesley Sneijder. 

De Gier ziet ook dat NEC nog niet op niveau is. "Er moet nog wel wat kwaliteit bij in deze groep", vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Op elke positie zijn we nog op zoek naar versterking. Hopelijk komt daar snel wat meer duidelijkheid over. Mensen denken misschien 'wat duurt het lang', maar we werken er hard aan."

NEC trapt het nieuwe seizoen op 17 augustus af tegen SC Cambuur. Er is dus nog genoeg tijd voor De Gier en co om versterkingen binnen te halen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen