Spoorboekje: PSV oefent weer, wachten op Malcom-update

24 juli 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 24 juli.

Nieuws

Hoe zit het met Malcom?

AS Roma kondigde gisteren de komst van toptalent Malcom aan, maar de aanvaller van Girondins de Bordeaux verkast mogelijk tóch niet naar de Italiaanse hoofdstad. FC Barcelona heeft zich naar verluidt last-minute gemeld voor de Braziliaanse aanvaller. Komt één van de partijen vandaag met een update?

Wedstrijden

PSV - Olympiakos Piraeus (19.00 uur)

Het elftal van Mark van Bommel maakt enkele dagen geleden indruk door eenvoudig Galatasaray te verslaan. In Uden treft de landskampioen het Griekse Olympiakos Piraeus om wederom te kijken waar de Eindhovenaren nu daadwerkelijk staan. Vooral conditioneel is het interessant om te kijken hoe goed PSV meekan met de Grieken, die volop in competitie zitten en in de Super League op plek vier staan. 

PAOK - FC Basel (19.30 uur)

Een wedstrijd die op het eerste oog geen betrekking heeft tot het Nederlandse voetbal, maar niets is minder waar. De verliezer van het tweeluik tussen PAOK en FC Basel treft in de volgende kwalificatieronde voor de Europa League Vitesse. Althans, als de Arnhemmers zelf weet af te rekenen met FC Viitorul Constanta. Welke van de twee tegenstanders het ook wordt: Vitesse staat een zware kluif te wachten.

Hull City - Newcastle United (20.45 uur)

Een oververvalste Engelse oefenpot. Hull City en Newcastle United spelen in het KCOM Stadium tegen elkaar om zich voor te bereiden om hun seizoen in de Championship. Beide teams willen toch weer eens graag de sprong naar de Premier League maken en deze confrontatie is een mooi meetpunt om te kijken waar ze staan voor het aanstaande seizoen.

Voetbal op tv

18.50 uur: PSV - Olympiakos, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen