Koolwijk en Voskamp denken dat loting gunstig is voor Feyenoord

23 juli 2018, 23:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord mag in de derde voorronde van de Europa League geen fout maken, vinden Ryan Koolwijk en Johan Voskamp. De twee spelers zijn 'ervaringsdeskundigen'. Koolwijk kwam in het verleden uit voor AS Trencin, Voskamp kent de Gornik Zabrze, de andere mogelijke tegenstander van Feyenoord in de voorronde.

Tegenover RTV Rijnmond zegt Koolwijk dat het niveau van Trencin de afgelopen jaren is gedaald. "Er zijn nog wat jongens die ik ken en nog weleens spreek. Van wat ik gehoord heb, zijn ze minder dan de afgelopen jaren. Ze hebben twee goede jongens verkocht", vertelt de middenvelder, die anderhalf jaar voor de Slowaakse club speelde.

Voskamp kwam uit voor Slask Wroclaw en denkt dat Gornik Zabrze een club is die Feyenoord altijd moet verslaan. "Je zou het het Heerenveen van Polen kunnen noemen. Een subtopper met wel een redelijke rijke historie, maar dan met name voor de jaren '80. Daarna hebben ze heel weinig gewonnen en zijn ze zelden kampioen geworden. Feyenoord mag zich niet laten verrassen door zo'n kleine club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen