Stevens vindt Klaassen geschikt voor Werder Bremen

24 juli 2018, 08:12

Huub Stevens denkt dat Werder Bremen aan Davy Klaassen een uitstekende aanwinst zou hebben. De voormalig coach (64) van onder andere PSV en Schalke 04 vindt de middenvelder een zeer goede speler en snapt niet waarom hij het in Engeland bij Everton niet heeft gered. "Hij is een echte teamspeler, met altijd goede momenten."

Dat vertelt de Limburger tegenover BILD. In Bremen moet Klaassen de opvolger worden van Thomas Delaney, die voor twintig miljoen euro werd verkocht aan Borussia Dortmund. "Klaassen is een ander type, maar ik denk zelfs dat hij rijper en meer volwassen is", looft Stevens de oud-Ajacied. "Hij is een echte teamspeler en laat zijn ploeggenoten nooit in de steek."

Volgens Stevens is hij ook trefzekerder dan zijn voorganger. "Bij Ajax dook hij vaak op in het zestienmetergebied, was een spelbepaler en zorgde voor veel doelpunten", aldus de voormalig trainer, die denkt dat de competitie ook op het lijf geschreven is voor Klaassen. "Zijn manier van spelen past zeker in de Bundesliga."

Tijdens de vorige zomer haalde Ronald Koeman middenvelder Klaassen voor een kleine dertig miljoen euro op bij Ajax. Bij Everton viel hij in de eerste weken erg tegen, waarna hij op de bank en later op de tribune terechtkwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen