Pedro vergelijkt Sarri met Guardiola: "Hebben dezelfde intensiteit"

24 juli 2018, 08:44

De eerste indrukken die Maurizio Sarri bij Chelsea maakt, zijn zeer positief. Na de verdedigende spelopvattingen van Antonio Conte moet de Italiaan het vermaak terugbrengen bij The Blues en volgens aanvaller Pedro lukt dat vooralsnog goed. De Spanjaard vergelijkt hem zelfs met zijn oude trainer Pep Guardiola, met wie hij lang samenwerkte bij FC Barcelona.

"Ze hebben dezelfde intensiteit en mentaliteit", vertelt de dertigjarige voetballer tegenover The Daily Mail. "Hij heeft goede ideëen, maar dat zal wel enige tijd kosten. De coach motiveert ons enorm. Een goede, eerlijke trainer. Ik kende hem van wat hij deed bij Napoli. Sinds hij hier is gearriveerd, is de binding meteen erg goed."

Volgens de aanvaller wordt het treffen in de Community Shield op 5 augustus dan ook een interessant treffen. Ook de aangetrokken Jorginho kan dan wellicht een belangrijke rol spelen. Pedro is namelijk onder de indruk van de middenvelder die Sarri meenam uit Napels.

"Een zeer goede speler en voor hem een mooie uitdaging om in de Premier League te spelen", denkt de buitenspeler, die uiteraard ook hoopt dat Eden Hazard - die in de belangstelling staat van Real Madrid - behouden blijft voor Chelsea. "Dat is heel belangrijk voor ons, want hij is een belangrijke speler voor ons."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen