Valencia heeft Piccini binnen, slecht nieuws voor Hateboer

24 juli 2018, 10:42

Valencia heeft zich versterkt met Cristiano Piccini. De rechtsback komt over van Sporting Portugal en tekent een contract voor vier jaar bij de Primera Division-club. Zijn komst is slecht nieuws voor landsgenoten Hans Hateboer en Timothy Fosu-Mensah.

De Nederlandse rechtsachters van respectievelijk Atalanta Bergamo en Manchester United stonden volgens diverse media namelijk ook in de belangstelling van de Spaanse club. Door de komst van Piccini lijkt een transfer naar Mestalla voor het duo van de baan. Martín Montoya en Nahco Vidal zijn de andere backs aan de rechterkant van Valencia. Montoya praat momenteel overigens wel met Napoli en Real Betis, zo bevestigde zijn zaakwaarnemer.

Piccini speelde eerder in zijn loopbaan voor Fiorentina en Real Betis, alvorens hij in 2017 overstapte naar de ploeg van Bas Dost. Valencia heeft veel vertrouwn in hun nieuwe aanwinst: om te voorkomen dat hij snel weer vertrekt, hebben ze een prijskaartje van tachtig miljoen euro (!) op hem geplakt. Dat is naar verluidt tien keer zo veel als de Spanjaarden voor deze overgang betaalden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen