Spanje
0 – 0
Duitsland

Officieel: Roma betaalt 8,5 miljoen voor doelman Olsen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 juli 2018 – AS Roma heeft de opvolger van Alisson Becker binnen. De Romeinen rondden de komst van Robin Olsen (28) dinsdag af. Roma maakt 8,5 miljoen euro over aan FC Kopenhagen. Dat bedrag kan door bonussen verder oplopen tot 12 miljoen euro. De Zweedse doelman tekende voor vijf jaar in Rome.

Officieel: Roma betaalt 8,5 miljoen voor doelman Olsen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Olsen verdient zijn transfer aan een goed WK met Zweden. Hij gaat voor het eerst aan de slag in een Europese competitie. "Het is een grote eer om voor Roma te spelen", zegt hij op de website van zijn nieuwe club. "Het is een nieuwe stap voor mij." Technisch directeur Monchi voegt daaraan toe: "Ik heb er vertrouwen in dat hij de lijn van het WK door kan trekken. Hij heeft internationale ervaring."

Olsen krijgt de zware opdracht om Alisson op te volgen. Hij verkaste vorige week naar Liverpool en werd de Braziliaan in één klap de duurste keeper aller tijden. Als het aan Roma had gelegen, was Malcom ook naar de Italiaanse hoofdstad gekomen. Zijn komst werd al aangekondigd, maar stak FC Barcelona daar eens stokje voor

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd