Brands haalt Richarlison voor miljoenen naar Everton

24 juli 2018 – Marcel Brands heeft de eerste zomeraanwinst bij Everton gepresenteerd. De club meldt dat Richarlison overkomt van Watford. De Braziliaanse aanvaller ligt voor vijf jaar vast op Goodison Park. Naar verluidt is met de deal zo'n 55 miljoen euro gemoeid.

Brands haalt Richarlison voor miljoenen naar Everton

Richarlisons naam viel al een tijdje op Goodison Park. Eerder verruilde manager Marco Silva Watford voor The Toffees. "Voor mij is zijn aanwezigheid belangrijk", zegt de aankoop op de website van zijn nieuwe club. "Ik weet hoe hij werkt. Onder hem heb ik mij goed ontwikkeld. Het was goed met hem werken. Op een dag kan hij me helpen om geselecteerd te worden voor de nationale ploeg van Brazilië. Maar dat is toekomstmuziek. Mijn dromen worden werkelijkheid, want Everton is een van de grootste clubs van Engeland."

Het scheelde een jaar geleden niet veel of Richarlison maakte de overstap naar Ajax. Maar het was Watford dat met zijn handtekening aan de haal ging. Na 38 wedstrijden, 5 doelpunten en evenzoveel assists verlaat hij The Hornets voor een nieuw avontuur. Met de komst van Richarlison is Brands nog niet klaar. De technisch directeur wil onder andere de defensie van Everton nog versterken.

Premier League

gerelateerd