Basel verliest bij PAOK, Ebecilio belangrijk voor Rode Ster

24 juli 2018, 23:14

Het is nog toekomstmuziek, maar na dinsdag is het scenario zo dat Vitesse FC Basel treft in de voorronde van de Europa League. De Zwitsers gingen in het kwalificatietoernooi van de Champions League onderuit tegen PAOK Saloniki (2-1). De verliezer van dit tweeluik treft Vitesse, mits de Arnhemmers zich ontdoen van Viitorul Constanta. In hetzelfde kwalificatietoernooi was er een hoofdrol van Lorenzo Ebecilio, die met Rode Ster Belgrado won van Süduva uit Litouwen (3-0).

PAOK Saloniki - FC Basel 2-1

Basel stond vorig seizoen nog tegenover Manchester City in de achtste finale van de Champions League. Een dergelijk succes is momenteel ver weg. De Zwitsers moeten over een week in eigen huis alle zeilen bijzetten. José Cañas en Aleksandar Prijovic van PAOK Saloniki zorgden voor een verrassende 2-0 voorsprong. Albian Ajeti maakte in slotfase nog wel het belangrijke uitdoelpunt.

Rode Ster Belgrado - Süduva 3-0

Süduva schakelde nog in de eerste voorronde APOEL Nicosia nog verrassend uit, maar daar lijkt het ook bij te blijven. De club uit Litouwen ging met 3-0 onderuit bij Rode Ster Belgrado. Hoogtepunt van de avond was het doelpunt van Lorenzo Ebecilio. Vanaf een meter of 25 schoot hij raak.

Overige uitslagen in voorronde Champions League:

Astana - Midtjylland 2-1

Cluj - Malmö 0-1

Dinamo Zagbreb - Hapoel Be'er Sheva 5-0

Skendija 79 - SHeriff Tiraspol 1-0

Legia Warschau - Spartak Trnava 0-2

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen