Gisteren gemist: PSV wint, eerste aankoop Brands bij Everton

25 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 24 juli 2018, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dindag 24 juli.

PSV overtuigt ook in oefenduel met Olympiakos Piraeus

PSV heeft de overtuigende oefenzege op Galatasaray (3-1) een passend vervolg gegeven tegen Olympiakos Piraeus. De Eindhovenaren toonden zich dinsdagavond uiterst trefzeker tegen de Grieken: 4-0. Alle doelpunten vielen na ruim een uur. Wel zullen er enkele zorgen zijn over het uitvallen van Denzel Dumfries.

Feyenoord: geblesseerde Tapia voor langere tijd uitgeschakeld

Feyenoorder Renato Tapia is geblesseerd teruggekeerd van het WK. De Rotterdammers verwachten voor langere tijd geen beroep te kunnen doen op de Peruaan. Tapia raakte op het wereldkampioenschap in Rusland geblesseerd aan zijn knie.

Clubloze Krul blijft in Engeland en tekent bij Norwich City

Tim Krul (30) heeft een nieuwe club. De transfervrije doelman staat de komende twee jaar onder contract bij Norwich City, dat uitkomt in het Championship. Krul speelde het afgelopen seizoen bij Brighton & Hove Albion, waar hij tweede doelman was. Brighton gaf hem geen nieuw contract, waardoor Norwich City geen transfersom betaalt voor de sluitpost.

Barcelona haalt Malcom en laat Roma met lege handen achter

Malcom gaat niet naar AS Roma, maar naar FC Barcelona. De Spaanse kampioen heeft zijn komst dinsdagavond aangekondigd. Roma bevestigde maandag nog dat het 21-jarige toptalent van Girondins Bordeaux onderweg was naar de Italiaanse club. Met een hoger bod op de valreep stak Barça daar een stokje voor.

Brands haalt Richarlison voor miljoenen naar Everton

Marcel Brands heeft de eerste zomeraanwinst bij Everton gepresenteerd. De club meldt dat Richarlison overkomt van Watford. De Braziliaanse aanvaller ligt voor vijf jaar vast op Goodison Park. Naar verluidt is met de deal zo'n 55 miljoen euro gemoeid.

Belangrijke uitslagen:

PAOK Saloniki - FC Basel 2-1

De Graafschap - FC Groningen 1-3

Heracles Almelo - FC Volendam 5-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen