Van Bommel: "Kunnen niet zomaar lukraak speler kopen"

25 juli 2018, 11:03

De selectie van PSV is grotendeels op orde, maar de landskampioen houdt de ogen open voor versterkingen. Zo is een vervanger voor Marco van Ginkel wenselijk voor de Eindhovenaren. Van de huidige groep is Santiago Arias de enige die weg mag. De Colombiaan is in gesprek met Napoli, maar er zijn meerdere kapers op de kust.

Bij het versterken van de ploeg moet PSV rekening houden met de eigen mogelijkheden, geeft trainer Mark van Bommel aan. "Wij zijn niet in de situatie dat wij zomaar lukraak een speler kunnen kopen. Het moet bij ons passen, zowel financieel als sportief", zegt hij in het Eindhovens Dagblad.

De opvolger van Phillip Cocu kneedt ondertussen zelf een goed georganiseerd collectief. Tegen Olympakios Piraeus (4-0) liet PSV dinsdag zien op de goede weg te zijn. Diep in de tweede helft nam PSV makkelijk afstand van de Grieken. "Het is niet zo dat het dan eerst een uur lang moeizaam gaat. We proberen de tegenstander als het ware kapot te spelen door de ruimtes klein te maken. We moesten geduld hebben, niet tegen een tegengoal aanlopen en ze op het goede moment zien te breken."

Derrick Luckassen kreeg tegen Olympiakos de kans zich te bewijzen. Hij vormde het centrale duo met Nick Viergever. Daniel Schwaab, die na rust inviel, begon zodoende op de bank. Van Bommel: "Op dit moment willen we iedereen aan het werk zien en de benodigde minuten laten maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen