Officieel: Clasie keert op huurbasis terug bij Feyenoord

25 juli 2018, 12:38

Feyenoord heeft de terugkeer van Jordy Clasie officieel aangekondigd. De Rotterdammers huren de 27-jarige middenvelder voor één seizoen van Southampton. "Het voelt fantastisch om weer terug te zijn. Iedereen weet hoeveel deze club voor mij betekent", reageert Clasie.

Clasie maakte drie jaar geleden de omgekeerde stap, maar hij wist niet goed te aarden bij The Saints. Het afgelopen seizoen speelde de twaalfvoudig Oranje-international op huurbasis voor Club Brugge. Toen al flirtte Clasie openlijk met Feyenoord over een terugkeer.

"Ik ben Feyenoord natuurlijk altijd blijven volgen en ken nog heel veel jongens", zegt hij op de website van Feyenoord. "Ik heb heel veel zin om me snel bij de selectie te voegen en kijk uit naar mijn rentree in De Kuip. In dat stadion spelen blijft toch magisch."

De bekerwinnaar haalt Clasie als vervanger voor de vertrokken Karim El Ahmadi. "Het is altijd fijn als een speler de club al door en door kent", aldus technisch directeur Martin van Geel. "Dit was voor ons ook nog eens een heel goed moment om Jordy via deze huurverbintenis aan de huidige selectie toe te voegen. Een win-winsituatie voor ons allebei."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen