Almere City haalt met Soleri weer een huurling van AS Roma

25 juli 2018, 16:15   Bijgewerkt: 25 juli 2018, 16:22

Almere City heeft wederom een speler uit Italië gestrikt: nadat eerder Moustapha Seck werd gehuurd van AS Roma, komt ook Edoardo Soleri voor één seizoen over uit de Italiaanse hoofdstad. De spits debuteerde al in de Champions League en werd afgelopen seizoenen door AS Roma verhuurd aan Specia Calcio (Serie B) en UD Almeria (La Liga II).

Komend seizoen is hij dus te bewonderen op het tweede niveau van Nederland. "Met Soleri hebben wij een spits met lengte (1,94 meter) binnengehaald en met een enorme potentie. Soleri is bovendien een spits die speelervaring in Italië en Spanje als bagage met zich meebrengt. Almere City FC beweegt zich moedig voorwaarts om de selectie de komende weken rond te maken", aldus technisch directeur Robert Maaskant.

Met de twee voetballers uit Rome is Almere dus op de Italiaanse tour, te meer omdat ook trainer Michele Santoni - hij werd deze zomer aangesteld als de opvolger van Jack de Gier - werkzaam was in Italië de laatste seizoenen en ook geboren werd in dat land. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen