Feyenoord verslaat Plymouth Argyle in besloten oefenwedstrijd

25 juli 2018, 18:07

Feyenoord heeft in een besloten oefenwedstrijd gewonnen van Plymouth Argyle FC. Het duel dat woensdagmiddag achter gesloten deuren plaatsvond, werd beslist door doelpunten van Dylan Vente en Wouter Burger. Met name de spelers die tegen Fenerbahçe (3-3) niet of nauwelijks in actie kwamen, kregen speeltijd van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Onder hen waren dus doelpuntenmakers Vente en Burger, maar ook bijvoorbeeld de overbodige Calvin Verdonk en Mo El Hankouri. De aanvaller die vorig seizoen nog werd verhuurd aan Willem II schoot in het eerste bedrijf tegen de paal, waarna de rebound werd binnengewerkt door Vente. In de tweede helft profiteerde Burger van een fout van de keeper van de Engelsen en maakte zo Feyenoords tweede.

Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd deden de bezoekers nog iets terug. Voor Feyenoord staat komend weekend tegen Levante het laatste oefenduel van de voorbereiding op het programma in De Kuip, alvorens de Johan Cruijff Schaal op 4 augustus wordt gespeeld tegen PSV. Jean-Paul Boëtius is dan, net als woensdag, in elk geval niet van de partij. De buitenspeler werd voor een week uit de A-selectie gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen