Van den Brom heeft veel vertrouwen in een jong en volledig fit AZ

25 juli 2018, 21:58   Bijgewerkt: 25 juli 2018, 22:03

Trainer John van den Brom heeft het gevoel dat AZ klaar is voor het treffen in de Europa League met FC Kairat. De Alkmaarders kenden een uitstekende voorbereiding, daarin werd gewonnen van onder andere Panathinaikos, Zulte Waregem en Lokeren, en heeft een volledig fitte selectie voor de ontmoeting in Kazachstan. 

"Het is voor de derde keer dat we hier met AZ spelen. Dus het is niet compleet nieuw, maar voor mezelf is het voor het eerst", begint hij zijn perspraatje over de Europese avonturen. "Ik ben blij dat we er zijn, want dat betekent dat we aan de kwalificatie van de Europa League gaan beginnen. Daar hebben we een heel seizoen voor gewerkt."

Toch wordt het nog een zwaar karwei om de eindronde te halen voor de Alkmaarders. Te beginnen tegen Kairat. "De club heeft de afgelopen jaren veel prijzen gewonnen en daar hebben we respect voor. We weten veel van ze en hebben ze twee keer zien spelen, in Andorra en Alma-Ata. Ze scoren makkelijk en hebben voorin veel individuele kwaliteiten, dat hebben ze in de returnwedstrijd tegen Engordany wel laten zien. Maar ik denk dat mijn team er klaar voor is."

Zijn selectie is namelijk volledig fit: alleen Marko Vejinovic (nog niet fit genoeg) en aanwinst Dorin Rotariu zitten nog niet bij de selectie. "Iedereen is fit en wil graag spelen in dit soort wedstrijden. Dat is het belangrijkste", vond de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen