Pusic hecht weinig waarde aan verlies en hoopt op versterkingen

25 juli 2018, 23:32   Bijgewerkt: 25 juli 2018, 23:37

FC Twente verloor woensdagavond met pijnlijke cijfers van FC Emmen (1-5), maar speelde het grootste gedeelte van dat duel wel met de B-kern. Dat zorgde onder de opgekomen supporters van de Tukkers voor een beetje onvrede, maar trainer Marino Pusic verdedigde zich over de door hem gemaakte keuzes. "Ik wil de spelers niet opblazen in deze fase", aldus de oefenmeester, die verder hoopt dat er snel versterkingen komen.

"Uitslagen zeggen mij niet zo veel in oefenwedstrijd. De jonge jongens in het eerste uur hebben hard gewerkt, maar het was kwalitatief onvoldoende", oordeelde Pusic, die na zestig minuten de gevestigde orde in het veld bracht, tegenover RTV Oost. Met de kritiek dat fans wilden dat 'de grote namen' vanaf het begin speelden, kon Pusic weinig. "We zitten in de fase dat we zorgvuldig naar de negentig minuten moeten toewerken. Anders komen we in de blessure-problemen. En dit is de selectie die we hebben."

?Daarmee doelde Pusic op het grote niveauverschil tussen beide elftallen. Een week geleden was FC Twente gered en leken de eerste versterkingen zich aan te dienen, maar vooralsnog kwam er niemand. "We wachten op nieuwe spelers", knikte de coach eerlijk. "We wachten op de mogelijkheden die op ons pad komen. Maar er zijn al heel veel mogelijkheden voorbij gevlogen. Hopelijk komt er snel wat bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen