Zaakwaarnemer Jahanbakhsh: "Hij heeft met zijn hart gekozen"

26 juli 2018, 12:05

Leicester City probeerde op het laatste moment een stokje te steken voor de transfer van Alireza Jahanbakhsh naar Brighton & Hove Albion, maar de inmiddels oud-AZ'er had zijn keuze toen al gemaakt. Zijn zaakwaarnemer, Amir Hashemi, is trots op de transfer van Jahanbakhsh. De Engelse club betaalt 25 miljoen euro voor de vleugelaanvaller.

"Hij heeft voor 200% met zijn hart gekozen. We hebben Alireza uiteraard wel verteld dat Leicester City ook een optie was, maar het gevoel bij Brighton was zo goed voor ons allemaal", laat Hashemi aan De Telegraaf weten. De Engelse club heeft Jahanbakhsh drieënhalf jaar gevolgd en informeerde bijna wekelijks naar hem. "Ook in de laatste weken zijn ze zijn zó respectvol met hem omgegaan. We zijn allemaal in de wolken met deze stap. Een jongensdroom van Alireza is uitgekomen en ik weet zeker dat zijn droom hier niet gaat eindigen."

Nog nooit ontving AZ in één keer zoveel geld, dus heerst er tevredenheid in Alkmaar. "Alireza heeft alles in zich om ook in de Premier League te kunnen slagen. Wij wensen hem als mens en speler het beste toe bij zijn nieuwe club", zijn de afsluitende woorden van directeur voetbalzaken Max Huiberts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen