Arsenal verliest op Champions Cup van Atlético Madrid

26 juli 2018, 15:41   Bijgewerkt: 26 juli 2018, 15:48

Arsenal heeft donderdag nagelaten om revanche te boeken op Atlético Madrid voor de uitschakeling in de halve finale van de Europa League van afgelopen seizoen. De formatie van Unai Emery speelde in Singapore met 1-1 gelijk tegen de Spaanse formatie en moest vervolgens na penalty's het hoofd buigen. 

De openingsfase van de wedstrijd was voor Arsenal, dat er echter niet in slaagde om Jan Oblak op de knieën te krijgen. Waar de Engelsen de aanval zochten, daar kwam Atlético via Luciano Vietto op een voorsprong. Die voorsprong werd na rust echter snel ongedaan gemaakt door Emile Smith Rowe, die met een wonderschone treffer de 1-1 maakte.

Omdat er in Singapore geen verlenging gehanteerd wordt, moesten de teams aantreden voor een penaltyserie. Hierin was Atlético met 3-1 te sterk, mede omdat Arsenal de eerste twee strafschoppen via Henrikh Mkhitaryan en Joe Willock miste. Atlético-doelman Antonio Adán groeide met drie gekeerde strafschoppen uit tot de matchwinner, helemaal omdat hij de beslissende penalty zelf verzilverde. 

Arsenal en Atlético Madrid spelen op de International Champions Cup beide nog twee wedstrijden. De Engelsen nemen het eerst op tegen Paris Saint-Germain en daarna Chelsea. Voor de Madrilenen staan duels met PSG en Inter op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen