Linssen is belangrijk in matig duel: "Werd een flipperkast"

26 juli 2018, 22:35

Vitesse speelde donderdag met 2-2 gelijk tegen Viitorul, maar het had ook anders af kunnen lopen. De Arnhemmers kwamen met 2-0 achter en kwamen vervolgens langszij. Bryan Linssen maakte de gelijkmaker.

Als een duveltje uit een doosje kopte de aanvoerder in de tweede helft de 2-2 op de borden. "Ik heb liefst geen enkele bal en dat ik dan toch de winnende of een belangrijke maak. Deze was belangrijk, zonde dat die 3-2 er niet ook in valt. Het was een hele moeilijke wedstrijd", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "We kwamen moeilijk op gang, we voetbalden niet zoals we kunnen. We hebben veel de lange bal gehanteerd, terwijl we juist willen voetballen. Toen werd het een flipperkast. Gelukkig kwamen we nog op tijd op stoom."

Dat Vitesse toch terugkwam in Roemenië, vindt Linseen knap. "Met dit weer ben je dan op een gegeven moment helemaal kapot. We voetbalden niet zoals we kunnen en normaal ook doen. Maar na 2-0 achterstand een goede comeback. Met 2-2 terug naar Arnhem staan we in het voordeel."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen