Den Bosch gaat spelers kopen: "Het lijstje van onze kant ligt er"

27 juli 2018, 08:22

FC Den Bosch kan zich door de overname van Kahki Jordania gaan roeren op de transfermarkt. Dankzij de financiële injectie hebben de Brabanders genoeg speelruimte om versterkingen te halen. Volgens manager voetbalzaken Bert Ruijsch is dat ook hard nodig. "We hebben jonge talenten, maar dat is niet genoeg." 

Tegenover Brabants Dagblad benadrukt Ruijsch dat vers bloed in Den Bosch echt nodig is in de selectie. "Dat is klip en klaar. Op dit moment hebben we met Conrad Sikking en Nick Leijten twee redelijk onervaren keepers." Verder zoekt Ruijsch nog een ervaren linker centrale verdediger, twee middenvelders en mogelijk nog een tweede linksachter. "We hebben jonge talenten, maar dat is niet genoeg."

Daarnaast is het natuurlijk de vraag welke konijnen Jordania uit zijn hoge hoed tovert. "Wat er van de kant van Jordania gaat komen, is voor ons ook afwachten", zegt Ruijsch. "Of ik de vrije hand heb? Nee, dat is niet zo. Er zijn mensen vooruitgeschoven vanuit de investeerder, maar ik heb wel de indruk dat ze graag willen samenwerken."

FC Den Bosch hoopt snel de eerste paar spelers te presenteren. De club heeft op dit moment zestien selectiespelers en wil dat graag aanvullen. Tijd hebben ze nog, want de transfermarkt duurt nog ruim een maand. "Er zijn nog meer dan genoeg spelers te halen. Het lijstje van onze kant ligt er en zij zullen ongetwijfeld ook een voorkeur voor bepaalde spelers hebben", doelt Ruijsch op de Georgische enclave.

De Brabanders beginnen het seizoen op 17 augustus met een uitpartij tegen Volendam in de Eerste Divisie. Dan valt te peilen welke versterkingen er zijn en of er al sprake is van een 'Jordania-effect.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen