Multifunctionele Malone keert terug op oude ADO-nest

27 juli 2018, 09:08   Bijgewerkt: 27 juli 2018, 09:26

Dion Malone heeft een contract getekend bij zijn oude club ADO Den Haag. De 29-jarige middenvelder annex verdediger komt de komende twee seizoenen uit voor de Hagenaars, die dankzij het aantrekken van de oude bekende weer wat meer mogelijkheden in de selectie hebben. Hij was transfervrij na zijn vertrek naar het Azerbeidzjaanse Qabala FK.

Malone kwam eerder al tot 135 wedstrijden voor ADO en vertrok afgelopen seizoen. Jeffrey van As, manager voetbalzaken, is blij met de terugkeer van Malone. "We weten heel goed welke kwaliteiten we in huis halen met Dion. Hij is een fysiek sterke en veelzijdige speler, die op het middenveld en eventueel ook als rechtsachter kan spelen. Met zijn komst neemt de concurrentie op deze posities toe en kunnen we op diverse manieren spelen. Dion kent de club goed en brengt de nodige ervaring met zich mee. Hij wordt hier gewaardeerd en dat is zeker niet voor niets."

Versterking in Den Haag is ook wel nodig, want ADO is bezig aan een wisselvallige voorbereiding met onder meer nederlagen tegen Goes, TOP Oss en FC Dordrecht. Wie weet is de komst van Malone het begin van de Haagse wederopstanding, al was er tegen Athletic Bilbao wel weer ene mooie zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen