NAC-verdediger Van Anholt maanden 'out' door blessure

27 juli 2018, 13:01

NAC Breda moet het de komende maanden stellen zonder aanwinst Pele van Anholt. De verdediger kampt met een spierblessure en zal wederom onder het mes moeten. De afgelopen maanden kampte hij met een zware kniekwetsuur. "Het is voor mij dus extra zuur dat ik nu tegen een nieuwe blessure aan ben gelopen, dit keer aan een pees in mijn andere bovenbeen."

Dat vertelt hij op de clubsite. Nadat hij helemaal was hersteld, sloot hij deze zomer aan bij NAC Breda, waar hij een contract voor twee seizoenen tekende. "Vorig jaar heb ik bewezen dat ik een tegenslag als deze kan overwinnen en ga er alles aan doen om zo snel mogelijk weer op het veld te staan. Het is voor NAC en alle supporters minstens zo vervelend, de club heeft mij het vertrouwen gegeven en kunnen nu een paar maanden geen beroep op mij doen. Ik wil niets liever dan iedereen bij deze club terugbetalen voor het vertrouwen dat ze mij hebben gegeven."

Door de nieuwe AVG-wetgeving mogen clubs niet zomaar meer informatie geven over de blessures van hun spelers. NAC Breda vermeldt dan ook nadrukkelijk dat Van Anholt zelf zijn blessure toelicht. Van Anholt zal op zeer korte termijn in het buitenland worden geopereerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen