Abubakar tekent na mislukte gesprekken met Willem II bij MVV

27 juli 2018, 16:48

MVV heeft de transfervrij Asumah Abubakar (21) opgepikt. De aanvaller zat zonder club nadat hij en Willem II niet tot een akkoord kwamen over een nieuw contract. Abubakar ligt voor twee jaar vast in Maastricht. "Nu zal hij moeten laten zien dat hij ook weer helemaal is teruggekeerd na zijn vervelende kuitbeenblessure", reageert trainer Ron Elsen.

Abubakar raakte in de voorbereiding op vorig seizoen zwaar geblesseerd. Het hele seizoen stond de Portugees jeugdinternational buitenspel. De aanvaller had tevens een aflopend contract, maar Willem II wilde hem een nieuwe verbintenis aanbieden. De onderhandelingen tussen beide partijen liepen echter spaak. De inmiddels herstelde Abubakar wil nu in de Eerste Divisie verder werken aan zijn carrière.

"Abubakar is een rappe aanvaller, die oog voor het doel heeft. Een jongen met veel potentie. Hij heeft ervaring op Eredivisie-niveau en speelde in vertegenwoordigende elftallen voor Portugal. Wij zijn blij dat we hem naar Maastricht hebben kunnen halen", aldus Elsen op de website van MVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen