Klaassen scoort bij debuut: "Druk is nu natuurlijk groot"

27 juli 2018, 22:47

De eerste minuten van Davy Klaassen in het shirt van Werder Bremen zijn veelbelovend. Hij tekende vandaag (vrijdag) voor de Duitse club en maakte een paar uur later zijn eerste doelpunt voor de viervoudig landskampioen. Het was meteen ook de enige treffer in de oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld. "Het was mijn eerste kans, dat ik die ook nog scoor, voelt goed", aldus Klaassen.

Zijn dank gaat ook uit naar spits Martin Harnik, die met een handige beweging Klaassen vond. Voor de oud-Ajacied was het een niet te missen kans. Het maakt zijn debuut er niet minder mooi op. "Niet alles ging perfect. Na mijn doelpunt is de druk nu natuurlijk groot", zegt Klaassen met een lach op de clubkanalen van Werder. "Ik kijk uit naar de volgende wedstrijd."

Bremen speelt zondag tegen Groningen en treft ook nog VVV-Venlo in de voorbereiding. Voor trainer Florian Kohfeldt zijn dat nog voldoende mogelijkheden om hem verder in te passen. "Ik ben erg blij voor Davy", reageert Kohfeldt. "Het is een goede start voor hem."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen