Gisteren gemist: mooi debuut Klaassen, nieuwe spelers Twente

28 juli 2018, 01:07

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 27 juli.

Arias' transfer naar Napoli staat op losse schroeven

De transfer van Santiago Arias naar Napoli staat op losse schroeven. Een keepersprobleem in Napels heeft mogelijk gevolgen voor de PSV'er. Bovendien zou Atlético Madrid zich ook hebben gemengd in de strijd om de handtekening van de Colombiaan.

Klaassen scoort bij debuut: "De druk is nu natuurlijk groot"

De eerste minuten van Davy Klaassen in het shirt van Werder Bremen zijn veelbelovend. Hij tekende vandaag (vrijdag) voor de Duitse club en maakte een paar uur later zijn eerste doelpunt voor de viervoudig landskampioen. Het was meteen ook de enige treffer in de oefenwedstrijd tegen Arminia Bielefeld. "Het was mijn eerste kans, dat ik die ook nog scoor, voelt goed", aldus Klaassen.

FC Twente presenteert op kort termijn twee nieuwe spelers

FC Twente presenteert spoedig twee nieuwe spelers. Ted van Leeuwen heeft bevestigd dat Aitor Cantalapiedra (22) en Ricardinho (33) onderweg zijn naar Enschede. Het duo wordt maandag gekeurd. Aitor komt van Sevilla, Ricardinho neemt Twente over van Oxford United.

VVV wint in snikhete De Koel van Pusic-loos FC Twente

Met temperaturen rond de 35 graden heeft VVV-Venlo vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen FC Twente gewonnen (2-1). Opvallend was dat Marino Pusic niet op de bank zat van de Tukkers. De trainer was geschorst, omdat hij deze week werd weggestuurd tijdens het oefenduel met FC Emmen.

Laursen vertrekt bij PSV en kiest voor terugkeer bij Brøndby

Nikolai Laursen trekt de deur bij PSV achter zich dicht. De twintigjarige linksbuiten keert terug op het oude nest bij Brøndby, dat hem drie jaar geleden verkocht aan PSV. Laursen wordt voor een seizoen gehuurd, maar de Deense club heeft een optie tot koop.

Belangrijke uitslagen:

Standard Luik - AA Gent 3-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen