Klopp haalt uit naar Ramos: "Meedogenloos en brutaal"

28 juli 2018, 09:05   Bijgewerkt: 28 juli 2018, 10:11

De verloren Champions League-finale tegen Real Madrid is al even achter de rug voor Liverpool, maar toch raakt trainer Jürgen Klopp niet uitgesproken over de eindstrijd. Tegenover The Guardian heeft de Duitser zijn ongenoegen laten blijken over de acties van Sergio Ramos.

De 32-jarige verdediger zorgde er met een overtreding voor dat Mohamed Salah uitviel met een schouderblessure. "Als je dat ziet denk je niet: 'Wow, wat een goede actie.' Ik zag de scheidsrechter (Milorad Mazic, red.) een aantal belangrijke duels fluiten op het WK, maar niemand heeft het hier meer over gehad."

Klopp is absoluut niet te spreken over het gedrag van Ramos. "Hij gaf onze keeper een elleboog, werkte onze topscorer als een worstelaar uit de wedstrijd werken en won de wedstrijd. Als je daar neutraal naar kijkt denk je simpelweg dat het meedogenloos en brutaal is."

Na afloop liet Ramos weten dat hij vond dat hij over een winnaarsmentaliteit beschikt, reacties waar Klopp niet van houdt. "Als persoon ben ik geen fan van zijn reacties. Hij zei dat dit normaal is, maar ik vind het niet normaal. Als je de wedstrijd terugkijkt dan zie je dat Ramos vaak bij situaties betrokken is."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen