Spoorboekje: Feyenoord sluit voorbereiding af, Klaassen in actie

29 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 28 juli 2018, 23:37

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 29 juli.

Nieuws

Vertrek van Arias

Santiago Arias deed zaterdagavond zoals verwacht niet mee bij PSV en Mark van Bommel bevestigde (nogmaals) dat de back mag vertrekken uit Eindhoven. Atlético Madrid en ook Napoli zijn concreet, maar welke van beide clubs slaat als eerste toe? Gezien de ontwikkelingen van de laatste dagen, zal er spoedig duidelijkheid komen. Wat wordt de nieuwe bestemming van de Colombiaan?

Wedstrijden

Feyenoord - Levante (14.30 uur)

De laatste wedstrijd voor Feyenoord in aanloop naar de Johan Cruijff Schaal is tegen het Spaanse Levante. Waar opponent PSV al meermaals een uitstekende indruk, is de ploeg van Giovanni van Bronckhorst nog erg wisselvallig. Kunnen ze tegen de Spaanse ploeg in De Kuip wél overtuigen? PEC Zwolle gaf in elk geval het goede voorbeeld door zaterdag met 3-1 van ze te winnen

FC Groningen - Werder Bremen (14.30 uur)

Door de overgang van Davy Klaassen naar Werder Bremen is deze wedstrijd opeens voor veel meer mensen dan alleen Groningers een heel leuke partij. De middenvelder scoorde meteen tijdens zijn eerste optreden voor zijn nieuwe werkgever en wil zich op Nederlandse bodem ook ongetwijfeld laten zien. Dat belooft een mooi potje, voor Danny Buijs en zijn manschappen. 

Italië 019 - Portugal 019 (18.30 uur)

Op het EK onder negentien jaar staat de finale op de rol. Talenten voor de toekomst zijn er in beide landen genoeg. Portugal hoeft zich niet al te veel zorgen te maken over de toekomstige opvolger van Cristiano Ronaldo, want dan staan er genoeg talenten achter, zo blijkt. Ook voor de Italianen, die in de groepsfase nog met 2-3 wonnen van Portugal - dat wel met een man minder speelde na een vroege rode kaart - gloort er dus hoop voor de toekomst.

Voetbal op tv

14.30 uur: Feyenoord - Levante, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel

17.55 uur: Charleroi - Antwerp, Ziggo Sport, live verslag van het Pro League-duel

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste sportnieuws

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen