Fortuna Sittard houdt schade beperkt tegen Bayer Leverkusen

28 juli 2018, 19:54

Fortuna Sittard heeft zaterdagavond het oefenduel met Bayer Leverkusen verloren. In eigen huis liet de ploeg van René Eijer best aardige momenten zien, maar de Duitse nummmer vijf van afgelopen seizoen was simpelweg te sterk voor de Limburgers. Kevin Volland en Benjamin Henrichs maakten de doelpunten van de Duitsers.

Ook Fortuna was overigens een paar keer dicht bij een doelpunt. Mark Diemers werkte na een klein half uur een vrije trap op de paal, twee minuten na de openingstreffer van Volland. Vlak voor de pauze was de van De Graafschap overgekomen speler wederom gevaarlijk: ditmaal ging zijn poging over het doel van keeper Ramazan Özcan.

In de tweede helft werden de Duitsers nog sterker en moest Fortuna-keeper Alexei Koselev een paar keer flink aan de bak. Zo hield hij onder andere Volland van zijn tweede doelpunt af. Hij kon echter niet voorkomen dat Henrichs een kwartier voor tijd het duel besliste. Koselev werd nog een keer gepasseerd vlak voor tijd, maar dat gebeurde in buitenspelpositie.

Eerder deze oefencampagne won Fortuna van VV Sittard (0-13), speelde het gelijk tegen Göztepe SK (1-1) en Valenciennes (1-1) en werd er verloren van Antalyaspor (0-1). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen