Bergwijn sluit vertrek uit: "Ik blijf komend seizoen bij PSV"

28 juli 2018, 21:25

Steven Bergwijn blijft ook komend seizoen sowieso bij PSV. Hoewel er veel interesse zou zijn voor de jonge aanvaller van PSV, bevestigde hij na de overwinning op Valencia (2-1) dat hij komend seizoen ook nog in Eindhoven te zien is. "Hoe groot de kans is dat ik wegga? Niet, ik blijf bij PSV', sprak hij.

De afgelopen dagen kwamen de geruchten naar buiten dat Girondins Bordeaux interesse zou hebben in Bergwijn. "Ik focus me op PSV en ben blij om hier te zijn", sprak Bergwijn tegenover FOX Sports. "Hoe groot de kans is dat ik wegga? Niet. Ik blijf komend seizoen bij PSV." En dat is goed nieuws voor trainer Mark van Bommel, die eerder al meermaals aangaf dat de huidige PSV-selectie in tact moet blijven. Alleen Santiago Arias mag nog vertrekken.

Zonder de rechtsachter won PSV dus van Valencia en dat zorgde voor tevredenheid bij de jonge PSV-aanvaller. "Een goede teamoverwinning, we hebben goed gespeeld", aldus Bergwijn, die zelf ook een goede indruk maakte. "Ik voel me goed en wil graag de lijn van vorig seizoen doortrekken. Ik krijg veel vertrouwen."

{image[327715][right-half][]}Van Bommel versus Cocu

Wat tegen Valencia ook op viel, was dat PSV meer naar voren speelt dan vorig seizoen. Toen kreeg de kampioen nog regelmatig kritiek op het soms verdedigende spel. Komend seizoen willen de Eindhovenaren onder Van Bommel meer lef tonen. "Een andere speelstijl, met meer druk naar voren", knikte Bergwijn.

"Dat bevalt me wel. Je ziet het vandaag ook: Valencia heeft amper kansen gehad, we hadden het onder controle. Voor mezelf ook: ik kan dieper blijven staan en meer één-op-één gaan", aldus het talent.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen