Poldervaart blij met zege: "Zijn voetballend weer wat verder"

28 juli 2018, 23:21

Adrie Poldervaart won zaterdag met zijn Excelsior van de man onder wie hij vorig seizoen nog werkzaam was in de technisch staf: Mitchell van der Gaag. De oefenmeester was na het duel met NAC Breda (1-4) tevreden over de uitvoering van zijn ploeg. "De dingen die we hebben afgesproken, gingen behoorlijk", vond hij.

Tegenover RTV Rijnmond ging hij in op de overwinning, die vertrouwen geeft op Kralingen. "Tegen Zwolle kwamen we duidelijk tekort, nu zijn we twee weken verder. Voetballend verder", aldus de coach, die er niet té veel waarde aan wilde hechten. "Net als bij eerder oefenwedstrijden moet je hieraan niet teveel conclusies verbinden."

Het was enigszins opvallend dat Excelsior liefst vier keer scoorde, omdat dat hetgeen is wat in de voorbereiding nog zo moeizaam ging de laatste weken. "Fijn dat we vandaag vier goals maken, maar dat doet niets af aan het feit dat we naarstig op zoek zijn naar een spits. De club is daar druk mee bezig."

Voor Poldervaart was de winst in elk geval een opsteker, na de nederlaag tegen Zwolle (5-0) en remise tegen Go Ahead Eagles (0-0). Als nieuwe coach is het altijd lekker om te winnen: ook al was dat ditmaal van zijn maatje Van der Gaag. "Ik ga veel met hem vergeleken worden de komende tijd. Als het niet goed gaat, kijken ze naar hem. Zo werkt dat nu eenmaal. Dat geldt voor Mitchell ook bij NAC", aldus Poldervaart, die vergelijken dan ook niet erg vindt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen