Nagelsmann zeer tevreden na de monsterzege op Heerenveen

28 juli 2018, 23:53

1899 Hoffenheim liet zaterdag helemaal niets heel van sc Heerenveen. In een oefenwedstrijd werden de Friezen met 8-2 (!) verslagen en dat zorgde uiteraard voor veel lachende gezichten in het Duitse kamp. Trainer Julian Nagelsmann toonde zich logischerwijs tevreden na de monsteroverwinning.

"We waren heel goed. We waren goed in de duels en hadden veel goede balveroveringen", zag Nagelsmann. Uit zo'n zo'n verovering viel de tweede treffer. "Alle competenten zaten erin. We hadden uitstekende tegenaanvallen, maar ook uitgespeelde doelpunten. Al met al was het uitstekend." Na ruim twintig minuten spelen was het al 4-0, terwijl de Duitsers ook in de laatste minuten weer toesloegen.

Vincenzo Grifo was een van de doelpuntenmakers aan de kant van de nummer drie van afgelopen seizoen in de Bundesliga, dat meespeelt in de Champions League komend jaar. "Als je met deze verschillen wint en zo veel plezier hebt in het voetbal als wij, dan kun je concluderen dat het goed zit", glimlachte Grifo, die de zesde treffer vanuit een penalty voor zijn rekening nam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen