Spoorboekje: Ronaldo start bij Juventus, finale EK 019 vrouwen

30 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 29 juli 2018, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 30 juli.

Nieuws

FC Twente keurt nieuwe spelers

Aitor Cantalapiedra en Ricardinho worden vandaag gekeurd bij FC Twente, meldde Tubantia vrijdag al. Als dit verder geen problemen oplevert, zal spoedig de officiële presentatie volgen. Met Aitor haalt Twente een aanvaller, Ricardinho is een ervaren linksback. Eindelijk versterkingen voor de Tukkers, daar waar iedereen al zo lang roept dat die broodnodig zijn bij de degradant. 

Eerste training van Cristiano Ronaldo

Zondag arriveerde de Portugese superster in Turijn, want maandag gaat hij voor het eerst namens Juventus tegen een bal aan trappen. Meer dan honderd miljoen euro had de Oude Dame over voor Cristiano Ronaldo: kan hij hetzelfde niveau van de laatste seizoenen bij Real Madrid ook in de Serie A laten zien? Zijn nieuwe hoofdstuk gaat eindelijk daadwerkelijk van start.

Wedstrijden

Paris Saint-Germain - Atlético Madrid (13.30 uur)

Luxe op de maandagmiddag: grootmachten Paris Saint-Germain en Atlético Madrid treffen elkaar in het toernooi om de International Champions Cup. Voor PSG is het de laatste wedstrijd van de drie. De Fransen kunnen wel een klein succesje gebruiken, want de wedstrijden tegen Bayern München (3-1) en Arsenal (5-1) gingen verloren. Atlético speelde donderdag gelijk tegen Arsenal (1-1). Wat kan Atleti tegen PSG?

Werder Bremen - VVV-Venlo (18.30 uur)

Nadat FC Groningen de Duitse ploeg van Davy Klaassen op een verdienstelijk gelijkspel hield (0-0), is het de beurt maandagavond aan VVV-Venlo. Hoe houdt de formatie van Maurice Steijn zich tegen een opponent van formaat? Alle oefenwedstrijden werden tot dusver gewonnen door de Limburgers, maar dat was wel tegen voornamelijk amateurploegen en FC Twente en De Treffers.

Stade Brest - FC Metz (20.45 uur)

FC Metz presenteerde twee dagen geleden Jamiro Monteiro, vandaag trapt de Franse club het nieuwe seizoen af op bezoek bij Stade Brest. Metz degradeerde vorig seizoen uit de Ligue 1 en zag de nodige spelers vertrekken. Onder meer met Monteiro bouwt Metz aan een nieuw elftal. Mag de voormalige Heraclied vanavond direct laten zien wat hij kan, of komt dat nog te vroeg?

Voetbal op tv

13.25 uur: PSG - Atlético Madrid, FOX Sports 4 - live verslag van duel om International Champions Cup

18.15 uur: Duitsland - Spanje, Youtube-account UEFA, live verslag van de finale van het EK Onder 19 vrouwen

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen