Viergever: "Nog een goede trainingsweek en dan die prijs pakken"

29 juli 2018, 10:38

PSV kan terugkijken op een goede voorbereiding. De Eindhovenaren sloten zaterdag tegen Valencia (2-1) een reeks oefenwedstrijden winnend af. Eerder won de landskampioen van Galatasaray (3-1) en Olympiakos Piraeus (4-0). "Het blijven oefenwedstrijden, maar het geeft vertrouwen dat je deze wint", aldus Nick Viergever.

De verdediger vormde tegen Valencia het centrale duo met Daniel Schwaab. Het was voor hem zijn eerste wedstrijd in het Philips Stadion als speler van PSV. "De eerste helft was wat onwennig. Dit was de eerste keer thuis, en het publiek verwacht ook wat dingen. Ik had daar zelf ook wat moeite mee", vertelt Viergever aan [a,https://twitter.com/PSV/status/1023302825395204097,_blank,PSV TV]. "De tweede helft kwamen we beter in ons spel, en kwamen er dingen in ons spel terug die we wilden. Het gaf een bepaalde rust op het veld."

PSV heeft nog een kleine week om de puntje op de i te zetten, waarna de wedstrijd tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal op het programma staat. De zege op Valencia geeft de ploeg het nodige houvast. "Valencia is een lastige tegenstander, het is de nummer drie van Spanje. Het is altijd fijn om winnend af te sluiten met bij vlagen goed spel. Het ziet er goed uit", vindt Viergever. "De oefenwedstrijden hebben we nu gehad. We moeten nog een goede trainingsweek maken en die prijs pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen