Clasie direct in de basis van Feyenoord, Jones onder de lat

29 juli 2018, 14:03   Bijgewerkt: 29 juli 2018, 16:29

Jordy Clasie gaat zondagmiddag zijn eerste minuten voor Feyenoord maken. Hij heeft een basisplaats in het oefenduel met Levante, wat de laatste is in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. In tegenstelling tot de wedstrijd van vorige week tegen Fenerbahçe staat Brad Jones onder de lat. De Australiër houdt Justin Bijlow op de bank en hij is tevens aanvoerder.

In de laatste test van Feyenoord worden de contouren van de favoriete basiself van Giovanni van Bronckhorst zichtbaar. Zijn centrale duo bestaat uit Sven van Beek en Jan-Arie van der Heijden. Jeremiah St. Juste speelt als rechtsback. Opvallend is dat Van Bronckhorst op links kiest voor Calvin Verdonk, die vorig seizoen werd verhuurd aan NEC. Voor het oefenduel met Levante krijgt hij de voorkeur boven Tyrell Malacia.

Clasie vormt het middenveld met Jens Toornstra en Tonny Vilhena. Yassin Ayoub is afwezig, omdat hij last heeft van zijn lies. Steven Berghuis, Robin van Persie en Sam Larsson staan in de voorhoede. Nicolai Jørgensen sloot deze week aan bij de groep, maar zit niet bij de selectie. De spits heeft last van zijn voet.

Feyenoord trapt om 14.30 uur af in De Kuip. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen