De Jong vermoedelijk weer de aanvoerder van PSV: "Hele eer"

29 juli 2018, 16:10

De kans is groot dat Luuk de Jong komend seizoen aanvoerder is van PSV. De aanvalsleider draagt al de gehele voorbereiding de band bij de Eindhovenaren en als trainer Mark van Bommel komende week inderdaad voor De Jong kiest, dan voelt dat uiteraard erg goed voor de spits. "Als ik die band krijg en aanvoerder word, vind ik dat een hele eer."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Eerder was De Jong ook al een tijdje aanvoerder, toen benoemde Phillip Cocu uiteindelijk Marco van Ginkel in het nieuwe seizoen tot captain. Mogelijk komt het aanvoerderschap dus terug bij de sterke aanvaller. "Ik zal dat voor het team zeker doen. Maar of ik die band nu wel of niet draag, ik probeer altijd het team te leiden."

Vooralsnog lukt dat aardig. Tegen Valencia kopte hij namelijk raak én versierde hij een strafschop. Onder Van Bommel gaat het, zowel met De Jong als met het team, zeer voorspoedig. "Het is zeker iets anders dan onder Cocu, dat is misschien wel goed voor het team. Persoonlijk vind ik het lekker gaan. Wat ik zeg, Cocu was goed, met Van Bommel gaat het ook lekker nu."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen