Club Brugge verslaat Eupen, Denswil valt geblesseerd uit

29 juli 2018, 16:41   Bijgewerkt: 29 juli 2018, 16:47

De Nederlanders van Club Brugge zijn het seizoen in de Jupiler Pro League uitstekend begonnen. Tegen het nietige AS Eupen haalde de kampioen van afgelopen seizoen flink uit: 5-2. De hoofdrol was daarbij weggelegd voor Jelle Vossen: de aanvaller maakte liefst drie doelpunten, waarvan twee uit een strafschop. Stefano Denswil viel al na een half uur geblesseerd uit.

De eerste penalty schoot Vossen na 24 minuten binnen, daarvoor en meteen daarna scoorde de Braziliaan Wesley ook, waardoor Club na een half uur al met 3-0 voorstond. Op dat moment moest oud-Ajacied Denswil echter wel geblesseerd naar de kant bij de winnaar van de Supercup. In dat duel maakte oud-NEC'er Arnaut Groeneveld een hele goede indruk, ditmaal had hij als basisspeler slechts een bijrol.

Want Vossen ging er met de hoofdrol vandoor. Hij maakte tien minuten na de rust 4-0 en completeerde zijn hattrick vlak voor tijd. Remi Mulumba maakte de overtreding waaruit de penalty volgde en kreeg daarvoor zijn tweede gele, en dus rode kaart. Tussen Vossens laatste twee doelpunten in, hadden de bezoekers via Eric Ocansey en Luis García (ook een penalty) wel nog de nodige eer gered. Door de ruime zege staat Club Brugge met aanvoerder Ruud Vormer na één speelronde waar het vorig seizoen eindigde in België: bovenaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen