Clasie denkt snel oude niveau weer te halen bij Feyenoord

29 juli 2018, 17:38

Jordy Clasie keerde zondagmiddag terug in De Kuip, tijdens de laatste oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Levante (2-1). Daags na zijn terugkeer naar Rotterdam, kreeg hij meteen een basisplaats van trainer Giovanni van Bronckhorst. "Het ging goed. Er waren wel wat momentjes dat ik het ritme mis en wat slordiger was", oordeelde hij over zijn eigen optreden.

Dat vertelde de middenvelder tegenover RTV Rijnmond. Bij tijd en wijle werd duidelijk dat Clasie pas net weer terug is. "Ik denk twee à ballen zeker, maar over het algemeen zaten er veel goede aanvallen bij. Ik ben er natuurlijk net; ik heb net twee dagen meegetraind, dus het was wel even wennen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het de goede kant op gaat."

De middenvelder speelde zondagmiddag een uur mee, maar denkt dat hij snel weer helemaal terug is op zijn oude niveau. "Denk niet dat ik lang nodig heb om dat weer te halen. Als je op een gegeven moment de fitheid hebt en weer rond de negentig minuten kan spelen, moet je zo snel mogelijk weer je oude niveau kunnen tonen."

Volgens Clasie is Feyenoord na de laatste oefenwedstrijd met klaar voor het treffen PSV. "Maar dat moet volgende week blijken", aldus de controleur, die genoot van het duo Robin van Persie-Steven Berghuis. "Iedereen kan zien dat zij een stukje creativiteit brengen in de ploeg. Met bewegingen, een-tweetjes. Dat moet je zoveel mogelijk proberen te benutten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen