Buijs tevreden na remise van Groningen tegen Werder Bremen

29 juli 2018, 19:14

FC Groningen hield Werder Bremen zondagmiddag in eigen huis op een verdienstelijk gelijkspel (0-0). Het resultaat zorgde voor tevredenheid bij trainer Danny Buijs, die goede dingen zag van zijn ploeg tegen de Duitsers. Wel vindt hij dat de Groningers aanvallend nog een stap moeten maken richting de Eredivisie-start. 

"In principe wil je elke wedstrijd winnen, maar ik denk dat we op dit moment tevreden kunnen zijn met een gelijkspel tegen Werder Bremen", vond de coach tegenover RTV Noord. "Ik kan trots zijn op het harde werken van de ploeg. Dat moeten we elke wedstrijd gaan brengen." Voor rust was Groningen zelfs de betere partij, zonder dat het hele grote kansen kreeg.

Via aanvallers Mimoun Mahi, Tom van Weert en Ritsu Doan deelde de thuisploeg wel wat speldenprikjes uit, maar tot hele grote kansen leidde het niet. "Aanvallend moet het nog wel wat beter", vond de oefenmeester dan ook. Daarvoor krijgt het in de voorbereiding nog één kans: komende zaterdag speelt de formatie van Buijs nog tegen Caen. Eerder oefenden ze al tegen RWE Eemsmond (16-0), Nieuw Buinen (1-2), 't Fean'58 (0-16), SV Meppen (2-1), KFC Uerdingen (0-1), FC Emmen (0-1) en De Graafschap (1-3).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen