WK-ganger Poulsen miste dat Rangnick zijn nieuwe coach werd

29 juli 2018, 22:57

Een bijzonder verhaal uit Duitsland: WK-ganger Yussuf Poulsen nam na de uitschakeling met Denemarken op het eindtoernooi in Rusland een uitgebreide vakantie. Hij had zijn telefoon uitgezet voor een aantal weken en kwam er pas vlak voor zijn terugkeer bij RB Leipzig achter dat Ralf Rangnick de nieuwe coach was van de Duitse club.

De technisch directeur benoemde zichzelf tot tussenpaus, maar dat had Poulsen dus totaal niet meegekregen. "Mijn telefoon stond uit tijdens de vakantie", vertelt hij tegenover Bild. "Pas bij mijn terugvlucht naar Duitsland kreeg ik mee dat hij onze nieuwe hoofdtrainer is." Rangnick staat voor één seizoen aan het roer, nadat coach Ralph Hasenhüttl werd ontslagen en Julian Nagelsmann pas vanaf 2019 werd aangesteld.

?"Een toptransfer voor ons", voorspelt de Deen over de coach die vanaf de zomer van 2019 voor de groep staat. "Ik heb veel goeds van hem gehoord van andere spelers. Julian doet het heel goed bij Hoffenheim. Ik kijk er naar uit om onder hem te werken." Vooralsnog moet hij het dus doen met Rangnick, ook al kwam hij daar pas heel laat achter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen