PSV'er Lozano baalt van vertrek Mexicaanse bondscoach Osorio

29 juli 2018, 23:29

Juan Carlos Osorio slaagde er niet in om een overeenkomst te bereiken met de voetbalbond van Mexico over een nieuw contract als bondscoach. Daarom vertrok hij afgelopen week als eindverantwoordelijke bij de Mexicanen. PSV'er Hirving Lozano had liever gezien dat de keuzeheer was gebleven na het WK in Rusland, waar de achtste finale werd gehaald.

"Het is jammer dat hij niet doorgaat als bondscoach", vertelde de aanvaller tegenover Marca Claro. "Hij heeft me de kans geboden in het eerste team van Mexico. Hij heeft me sowieso veel kansen gegeven en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Ik wens hem veel succes met wat hij in de toekomst gaat doen." De PSV'er zorgde tijdens de eerste speelronde van het WK tegen Duitsland voor een spectaculaire zege van Mexico (1-0).??

Desondanks lukte het Osorio met zijn mannen niet om verder te komen dan de achtste finale: de ronde wat al sinds 1994 steeds het eindstation is. De naam van Osorio valt momenteel veel bij Colombia, waar er nog geen duidelijkheid is wat de zeer ervaren José Pekerman gaat doen. Als het aan Lozano ligt, dan was de coach dus aangebleven bij Mexico.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen