'FC Utrecht verrast met het binnenhalen van verdediger Bergström'

30 juli 2018, 07:36   Bijgewerkt: 30 juli 2018, 12:01

FC Utrecht gaat zich op korte termijn versterken met Emil Bergström. De Zweedse verdediger heeft zijn contract bij het Russische Rubin Kazan ontbonden, omdat hij zijn salaris niet meer kreeg uitbetaald. Hoewel ook Anderlecht, FC Basel en Udinese interesse zouden hebben in de achterhoedespeler, trekken de Domstedelingen bij deze overgang aan het langste eind.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Volgens het medium heeft de club en technisch directeur Jordy Zuidam slim ingespeeld op de overgang van Dusan Tadic naar Nederland. De aanvaller die naar Ajax verkaste deze zomer heeft namelijk dezelfde zaakwaarnemer als de Serviër, Milos Malenovic. Op die manier zou de verdediger zijn warmgemaakt voor een avontuur op de Nederlandse velden. 

Bergström heeft al drie interlands achter zijn naam staan voor Zweden. Bij het wereldkampioenschap in Rusland was hij overigens niet van de partij: zijn laatste interland was in 2016. Naar verluidt tekent hij een contract voor drie seizoenen in de Domstad en is hij zelfs al gekeurd in het Utrechts Medisch Centrum (UMC).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen