Ook Younes draagt nieuw rugnummer op aan Appie Nouri

30 juli 2018, 09:25

Amin Younes gaat bij zijn nieuwe club Napoli spelen met rugnummer 34. Het is een eerbetoon van de oud-Ajacied aan zijn voormalig teamgenoot Abdelhak Nouri, die bij Ajax ook nummer 34 droeg voordat vorig jaar het noodlot toesloeg.

Tijdens de persconferentie van zijn presentatie hield de Duitser zijn shirt in de lucht. Tegenover de Italiaanse pers verklaarde hij dat het rugnummer een eerbetoon aan Nouri is. De nu 21-jarige droeg bij Ajax rugnummer 34 toen hij ruim een jaar geleden tegen Werder Bremen in elkaar zakte.

Na Justin Kluivert (AS Roma) en NAC'er Terry Lartey Sanniez is Younes alweer de derde oud-speler van de Amsterdammers die het rugnummer van Nouri kiest. De jongeling verkeert nog steeds in zeer lage staat van bewustzijn. Een maand geleden gaf Ajax te kennen dat zij [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/334704/ajax-erkent-volledige-aansprakelijkheid-in-zaak-nouri/,_blank,schuldig] waren in de zaak van Nouri. 

Younes tekende na een hoop rumour en onduidelijkheid voor Napoli. Wanneer hij in actie kan komen, is nog niet bekend, want de Duits international kampt met een achillespeesblessure. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen