Neymar over kritiek: "In mij zit inderdaad nog steeds een kind"

30 juli 2018, 09:45   Bijgewerkt: 30 juli 2018, 12:33

De Braziliaanse superster Neymar kreeg tijdens het WK in Rusland bakken met kritiek over zich heen. Niet vanwege zijn (tegenvallende) spel, maar vooral vanwege zijn vermeende theater. Nu slaat hij in een video van Gillette terug op zijn criticasters: "Binnen in mij zit inderdaad nog steeds een kind."

Op Twitter spreekt Neymar zo'n anderhalve minuut de voetballiefhebben aan "Je kan denken dat ik overdrijf en, soms. De werkelijkheid is ook dat ik het zwaar te verduren heb op het veld." Daarmee doelt hij op de volgens hem harde overtredingen die soms op hem worden gemaakt. 

Ook zijn gedrag na de wedstrijd komt ter sprake. "In alle eerlijkheid, je hebt er geen idee van wat ik buiten het veld doormaak. Als ik na de wedstrijd wegloop zonder een interview te geven, is dat niet omdat ik alleen de lof wil van de overwinning, maar omdat ik nog niet geleerd heb om je teleur te stellen."

"Binnen in mij zit inderdaad nog steeds een kind. Soms maakt hij de wereld blij. Soms ook irriteert hij de hele wereld. Ik vecht om dat kind in leven te houden. Maar in mij, niet op het veld", aldus de Braziliaan.

Neymar wilde zich revancheren na de vierde plaats en de 1-7 nederlaag tegen Duitsland van vier jaar geleden in eigen land, maar strandde na een nederlaag tegen België in de kwartfinale.

Bekijk de volledige reclame hier:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen