Spoorboekje: Arias naar Atlético, Kluivert tegen Barcelona

31 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 30 juli 2018, 23:30

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 31 juli.

Nieuws

Arias gaat transfer afronden

De transfer van Santiago Arias naar Atlético Madrid staat op het punt om afgerond te worden. De speler van PSV is in onderhandelingen met de Spaanse topclub en tekent mogelijk vandaag al een contract. 

Wedstrijden

NAC Breda - Konyaspor (19.00 uur)

Na oefennederlagen tegen Excelsior (1-4), Sparta Rotterdam (1-3) en Sheffield Wednesday (1-0) zou het voor Mitchell van der Gaag ongetwijfeld prettig zijn om weer eens een overwinning te boeken. Daarvoor mogen de Brabanders wel aan de bak, want de Turkse opponent won eerder deze voorbereiding van een heel jeugdig Ajax. Nog altijd zonder vaste nummer één kan Van der Gaag aan de bak.

Spartak Trnava - Legia Warschau (20.30 uur)

Anderhalf jaar geleden haalde Legia nog de knock-outfase van de Europa League, toen ze met veel pijn en moeite werden uitgeschakeld door Ajax. Ditmaal lijken ze ook veroordeeld te worden tot de tweede competitie van Europa. In het heenduel werd er namelijk verrassend verloren door de Poolse club, waardoor de Slowaken de beste papieren hebben voor de return van de voorronde van de Champions League. 

FC Barcelona - AS Roma (04.05 uur)

Je moet er een flink tijdje voor wakker blijven, maar dan kun je wel zien hoe Justin Kluivert met AS Roma speelt tegen de club waar zijn vader heel groot was. Ongetwijfeld zijn er mede daardoor weer veel ogen op de aanvaller gericht. Verder kan Malcom zijn tweede optreden kan maken namens de Catalanen en dat zal een pikante ontmoeting zijn, met die club voor wie hij eerst leek te gaan spelen. 

Voetbal op tv

18.25 uur: West Ham United - FSV Mainz 05, FOX Sports 4, live verslag van het oefenduel

23.00 uur: FOX Sports Vandaag Laat, FOX Sports 1, programma met het laatste sportnieuws

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen