Koster waarschuwt Crowley: "Normaal goed voor een rode kaart"

30 juli 2018, 12:17   Bijgewerkt: 30 juli 2018, 12:37

Trainer Adrie Koster is niet te spreken over het gedrag van Willem II-middenvelder Dan Crowley. De twintigjarige Brit laat zich zo nu en dan in de voorbereiding van zijn slechtste kant zien, met harde overtredingen. Het levert hem een boze trainer op. "Met dergelijke acties dupeert Crowley de ploeg."

Crowley werd vorig jaar overgenomen van Arsenal en in januari enkele maanden verhuurd aan eerstedivisionist SC Cambuur. Nu is hij dus terug in Tilburg, maar laat hij niet alleen zijn voeten spreken. Eerder deze maand ontspoorde hij in een oefenpot tegen Al-Khor en daar bleef het niet bij, want zaterdag trapte hij na tegen KV Mechelen. Het leverde hem, buiten een gele kaart, ook een reprimande van de coach op.

Koster laat Brabants Dagblad weten zulke misdragingen niet te waarderen. "Met dergelijke acties dupeert Crowley de ploeg. Normaal is het goed voor een rode kaart en een wedstrijd of drie schorsing." Hij raadt zijn middenvelder aan om van het moment te leren. "Hij zal er toch anders mee moeten omgaan als er overtredingen worden gemaakt op hem."

Volgens de ervaren oefenmeester boekt Crowley op andere punten wel progressie. "Hij laat zien dat hij met zijn balvaardigheid heel belangrijk kan zijn voor Willem II. Ook het mee terug verdedigen gaat steeds beter." Zaterdag speelt Willem II de laatste oefenwedstrijd. Aris Saloniki is op de open dag van de Tilburgers de tegenstanders. Daarna wacht de seizoensouverture tegen VVV-Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen